top of page

HEI DU MANN, SOM GJERNE VIL LIGGE MER MED DAMA DI!

Her får du en kort innføring i damekroppen- del 1.

 

Da, kjære menn, tenkte jeg at jeg skulle lære dere litt om damekroppen og dame

hodet.

Jeg vil tro de fleste av dere har skjønt det allerede, men vi damer er relativt avansert skrudd sammen i forhold til dere gutta.


Vi kan begynne med den største seksuelle forskjellen. Nemlig tenningsmønsteret. Menn bruker i gjennomsnitt 10 sekunder fra de blir berørt, eller ser noe fint før kroppen er fysisk klar for å ha penetrerende sex. Vi damer derimot, kan bruke hele 40 minutter på at kroppen er klar for å ta imot en penis.


De fleste gutter har også en unik evne til å skru av det øverste hodet, når det nederste hodet er i gang. Det er vi litt dårligere på. Ved de minste forstyrrelser, kan våre 40 minutter øke til mer. Vi damer skal gjerne ha en problemfri dag, kanskje til og med uke. Huset skal være ryddet, det skal være god stemning i relasjonen til kjæresten vår, barna skal ha oppført seg enestående, og vi skal helst ikke ha en stressende dag i morgen. Her setter jeg det selvfølgelig litt på spissen, og det er store individuelle forskjeller, men dere ser tegninga?

Poenget er at det ofte kreves en god innsats fra deres side, for at dere skal få napp på kroken. Det er nemlig løgn det der med at menn er kåtere enn kvinner. Vi kan ha akkurat like mye lyst, men dere må bare lære dere hvordan dere skal få det ut av oss. Og vi har så klart også et ansvar selv..


Kanskje dere kan hjelpe partneren med noen ting i løpet av dagen? Ta på henne, men faktisk ikke på de mest seksuelle områdene, det kan nemlig bygge opp en forventning som gjør at lysten slukker. Kyss henne, fortell henne noe fint, gi henne noe godt å spise, ta dere tid til å prate med henne om ting som opptar henne osv osv osv. Så kan dere sikkert tenke at dette er urettferdig. Skal det virkelig koste så mye å få ha sex med kjæresten sin?


Altså, sånn er det faktisk bare. Så dere gjør lurt i å finne ut av, og forske i hva som tenner dama deres, og hva det kreves av dere.

Dette virker kanskje som en stor jobb i starten, men etterhvert vil man finne noen triks som gjør det litt enklere neste gang.



KÅTHET


Jeg tenker at dette muligvis er en kjent situasjon for mange av dere: Hvis dama di står i trusa på badet for å pusse tennene, kan jeg gjette på at det skjer noe i både kropp og hode hos mange av dere. Men har dere opplevd at dere kommer nakne ut av dusjen, kanskje har dere til og med «jassa´n» opp litt for at den skal være ekstra stor og lekker? Der står dama over vasken med tannbørsten. Hun ser på deg, kanskje smiler, også fortsetter hun tannpussen, som om ingenting var skjedd?

Her er de enda en ting som skiller oss jenter fra dere menn. Det er ikke vår skyld at vi ikke hopper på dere med våt truse og stive nipler. Det er hjernen vår som er skrudd sammen litt annerledes enn deres. Lyst og begjær hos dere gutta gir nemlig utslag samme sted i hjernen. Så hvis dere ser noe dere vil ha, så kommer gjerne kåtheten på presis samme tid.

Hos damene derimot, er de to følelsene ikke koblet sammen. Så når min mann kommer naken ut av dusjen, så tenker jeg alltid « herregud for en fin mann jeg har», men så bør det dessverre nødvendigvis ikke å skje så mye mer enn det. Så når dere sprader rundt nakne, med noen forventninger om at vi kaster oss over dere, ja da gjør dere dere fryktelig sårbare for en helt ufrivillig avvisning.



EROGENE SONER


Jentene deres har også innmari mange erogene soner på kroppen. Ved berøring av disse, vil vi oppleve en mer intens og varig lyst i underlivet. Jeg kan anbefale dere å be kjæresten legge seg helt naken i senga, på ryggen. Gjerne med noe som dekker for øynene. Deretter bruker du 15 minutter på å berøre hele kroppen hennes med to fingre. Bortsett fra bryst og underlivet. Se om hun får noen reaksjoner på de forskjellige stedene på kroppen. Og spør henne gjerne hvor og hva som var mest pirrende i etterkant. For det som kan skje hvis man går rett i musefella, er at underlivet kan bruke enda lenger tid på å vekkes. Vi må gjerne ha i gang hele systemet for at det skal være best for oss. Ved at kroppen får nok fokus, så vil det kompliserte hodet vårt lettere skru seg av, og man kan ha fantastisk sex.



Nå er det ikke slik at vi damer alltid må ha 2 timer med omsorg, tjenester og ryddehjelp før vi vil hoppe til sengs. Og vi er alle forskjellige. Poenget mitt er bare at det kan lønne seg å bli kjent med både seg selv og kjæresten sin på et dypere plan, også når det gjelder seksualitet. Dere gjør dere faktisk selv en tjeneste ved å bruke en del tid på det.


Dere har vel sikker opplevd at det ikke ble noe ligging, fordi dama hadde vondt i hodet en kveld? Kanskje har dere til og med opplevd det ofte? Jeg sier som min kollega: «Mitt råd til det er at all hodepine må sjekkes. Den ordentlige hodepinen bør sjekkes hos lege, og den andre hodepinen bør sjekkes hos sexolog.»



Sarah Jane H. Egeland

Terapeut & Sexolog


941 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page